top of page
Home: Welkom
Houten paneel

't Pakhuis

Muziekoptredens, Duo & Trio De Kleer,

Frank de Kleer, workshops ukelele/goochelen/gitaar,

Wereldmuziek Leerorkest, goochelen, (kinder)feestjes,

binnen- en naschoolse activiteiten, instrumenten.

pakhuis fotokaart def 2016.jpg
Home: Events List
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

ACTIVITEITEN EN AANBOD

Een pakhuis vol creativiteit, waarbij muziek en goochelen centraal staan.

Frank de Kleer is als uitvoerend artiest en docent het gezicht en de creatieve kracht van 't Pakhuis.  

Vestzaktheater met (internationale) artiesten

CONCERTEN | OPTREDENS

't Pakhuis organiseert kleinschalige (akoestische) concerten/optredens door bijzondere (internationale) artiesten. In huiskamerformaat met een akoestiek en intieme sfeer waar menig concertzaal jaloers op is. Reserveer tijdig, want de optredens zijn geliefd.

Live muziek (voor boekingen)

DUO / TRIO DE KLEER

Een feestje te vieren en op zoek naar live muziek? Artiesten Frank de Kleer en zoon Miguel op gitaar en soms zoon Pjotr op bas, spelen wereld(s) repertoire.
Gypsy swing, Spaanse rumba, Roemeense en Hongaarse (gypsy) muziek: ze spelen het graag en met passie op uw feest, event of borrel.

Wat is er leuker dan samen muziek maken?

VRIJSTAD WERELDMUZIEK LEER ORKEST

In 2021 zijn we gestart met een leerorkest dat zich name richt op wereldmuziek. Repertoire uit allerlei delen van de wereld. Bedoeld voor volwassenen en tieners, met name uit de gemeente Vijfheerenlanden, die haar of zijn muzikale vaardigheden (verder) willen ontwikkelen en via de muziek andere culturen willen leren kennen. In beginsel voor alle instrumenten.

Ukelele | Gitaar | Goochelen

WORKSHOPS

't Pakhuis organiseert ukelele-, gitaar- en goochel workshops waarbij het hebben van creatief plezier en het verder ontwikkelen van zelfvertrouwen bovenaan staat. U kunt zich met een groep aanmelden of deelnemen aan een door 't Pakhuis georganiseerde workshop.


Zag een gitaar er in 1840 net zo uit als nu?

INSTRUMENTEN

In 't Pakhuis is een permanente expositie van prachtige snaarinstrumenten. Instrumenten uit alle hoeken van de wereld. Sommige 200 jaar oud, andere uit de 3d- printer. Eventueel gecombineerd met een concertje of workshop een leuk uitje voor een vriendenclub, bedrijfsuitje, feestje, ...

Muziek maken is Pokon voor de hersenen.

MUZIEKSESSIES

In 't Pakhuis worden regelmatig muzieksessies georganiseerd.

Kindertheater en workshop

KINDERFEESTJES

Goochelen met een dikke knipoog. Igor Krulsnor (alias Frank) ontvangt in zijn minitheater heel graag kinderen die wat te vieren hebben of even de werkelijkheid willen ontvluchten. Humoristische goochelshow met eventueel aanvullend een workshop.

Lessen / workshop / show

SCHOOLAANBOD

Frank heeft een ruime ervaring met het geven van ukelele- en goochelworkshops op basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. Het kan zowel gaan om een eenmalige workshop of een reeks lessen.

Igor Krulsnor

KINDERZWERFBOEK

Frank de Kleer is ambassadeur en als Igor Krulsnor het gezicht van Kinderzwerfboek. Een initiatief van Kinderhulp.

Familie-/vrienden-/bedrijfsuitje met workshop

KLEINSCHALIGE BIJEENKOMSTEN

De ruimte is geschikt voor een informeel samenzijn; te combineren met bijvoorbeeld een gezellige ukelele- of goochelworkshop. Mogelijkheden in overleg.

Home: Lijst

MAILINGLIST

Activiteiten worden soms op kortere termijn ingepland en geplaatst op de website. Wilt u per e-mail worden geinformeerd over de activiteiten en agenda? Meldt u zich dan hieronder aan voor de mailinglist.

Afmelden kan door een berichtje te sturen naar: pakhuisvianen@gmail.com

Dit kan uiteraard zonder opgave van reden.

Bedankt voor uw inzending!

LettersTPakhuis.png

OVER 'T PAKHUIS

't Pakhuis ligt midden in het prachtige historische centrum van Vianen (Bakkerstraat 2). Het pand stamt uit 1886 en heeft nog de originele dakconstructie met boogspanten. In 2013 is het pand volledig gerenoveerd. Een bezoek aan 't Pakhuis is prima te combineren met een mooie stadswandeling, een bezoek aan de historische winkelstraat om de hoek (Voorstraat) met diverse horeca of een heerlijke wandeling door de uiterwaarden aan de Lek.

We zijn geen horecagelegenheid. Afhankelijk van de gelegenheid kunnen we wel mogelijkheden bespreken voor een uitgebreidere catering.

vianen.jpg
IMG_4250.JPG
bottom of page